Voetreflex therapie

VOETREFLEX THERAPIE


Voetreflextherapie is een natuurgeneeskundige, holistische behandeling, die bestaat uit een combinatie van Westerse en Chinese massagegrepen.


De massage vindt niet alleen plaats op de voeten, maar ook aan onderbenen en knieën. Soms worden ook de armen, handen, buik, hoofd en oren meegenomen in de massage.
WERKWIJZE


Er zijn verschillende manieren om voetreflex therapie in te zetten voor het verminderen van je klachten.

 

 Een persoonlijk behandeltraject gemaakt op jou klachten. Gemiddeld bestaat een behandeltraject uit zes massages. Ik maak een persoonlijk behandelplan voor jou met Westerse, Chinese en energetische massages eventueel met aanvullende adviezen over beweging en supplementen. Per keer kijken we hoe het met je gaat en hoe we verder gaan in je behandelproces.

 

  Daarnaast kun je er ook voor kiezen om massages te ontvangen voor 'onderhoud'. Een massage per maand of twee maanden om je chronische klachten draagbaar te houden, stress te verminderen en je gezondheid te verbeteren.


Ieder mens is uniek, dus voor iedereen wordt een behandelplan gemaakt op de klachten die aanwezig zijn.

BIJ WELKE KLACHTEN?

                                                 

Voetreflextherapie kan bij alle denkbare klachten worden ingezet. Klachten die van korte duur aanwezig zijn, chronische klachten, maar ook bij vage of onbegrepen klachten kan voetreflextherapie helpen. 

              

Hoofdpijn, migraine

Spanningen, stress, burn-out

Slaapproblemen

Hormonale klachten

Huidaandoeningen

Hooikoorts

Blaasontsteking

(Chronische) vermoeidheid

Luchtwegproblemen

Spijsverteringsklachten

Stress gerelateerde klachten 

Klachten tijdens zwangerschap, opwekken bevallingOok als je geen klachten hebt, maar als je goed voor je gezondheid wil zorgen en je weerstand wil verbeteren is voetreflextherapie zeer geschikt.

 


VoetreflexPlus therapie is erop gericht om (pijn)blokkades op te heffen en je weer gezond, fit en vitaal te voelen